Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Video: Zabij bílé - Jeden běloch jedna kulka

Pro všechny fanoušky fotbalu je zde video ukazující, jak by mohli dopadnout, kdyby se vydali na letošní mistrovství světa do Jihoafrické republiky. Jen pro silnější povahy!

Takže nejde jen o bojkot kvůli prostituci, jak vyzývala švédská ombudsmanka. Mohlo by se stát, že by si hlavy některých zahraničních fanoušků mohli místní výrostci splést s mičudou.

V sobotu 15. května se v Londýně a dalších světových městech včetně Prahy uskutečnil protest proti genocidě páchané v Jihoafrické republice na bílém obyvatelstvu. Na vyjádření solidarity s vražděnými, znásilňovanými a ponižovanými lidmi, kterých jedinou vinou v očích černošské bestiality je barva pleti, byly před ambasádami Jihoafrické republiky položeny bílé květy a kříže.

Krvelačné běsnění černošských gangů a násilnických skupin, které dokážou taková zvěrstva jako zabalit kojence do novin a zapálit, či vrážet naostřené násady od koštěte do ženského rozkroku a prorazit za živa celé tělo bílé ženy až ke krku, mainstreamová média to ignorují. Je toho plný internet, ať už fotografií nebo videonahrávek, ale masových médiích ani slechu. Ignorovaná, zamlčovaná a tiše tolerovaná genocida v Jihoafrické republice je zarážející a svědčí o nekonečném pokrytectví pseudohumanistů a oficiálních propagandistů boje proti rasismu a hanobení rasy.
V agenturách a masmédiích se okamžitě dozvíte o smrti Eugena Terre´Blanche v dubnu t.r., vůdce údajných fašistů Jihoafrické republice (bílých osadníků, kteří se opodstatněně brání černošskému teroru) kterého mimochodem ubili mačetami dva mladí černoši na jeho farmě (že prý jim nezaplatil), ale už se nedozvíte následující údaje:
-od roku 1994, kdy se k moci dostal ANC (Africký národní kongres-černošští socialisti vládnoucí s tamními komunisty - jak upozornil jeden z čtenářů politický to partner naší ČSSD v Socialistické Internacionále) zavraždili a umučili 3800 bílých farmářů (odřezávání částí těl a vyřezávání vnitřností patří k rituálu černošských rasistických gangů, navíc oběti ponižují znásiňováním a nekonečným týráním).
- za posledních 20 let kromě farmářů povraždili černoši okolo 30 000- 50 000 bílých občanů nebo policistů.
- ze země uteklo téměř milión bílých obyvatel do USA, Evropy a Austrálie.
- V Jihoafrické republice nejsou výjimečná znásilnění několikaměsíčních děvčat i chlapců, ročně je tam půl miliónu znásilnění a z toho 40% jsou děti, pachateli jsou na 100% černoši. (mnozí věří, že souloží s pannou se vyléčí AIDS, skupinové znásilnění považuje čtvrtina jihoafrických školáků za zábavu, a odhaduje se, že existuje větší pravděpodobnost, že žena narozená v Jižní Africe bude znásilněna, než že se naučí číst.)
- Denně tam dochází k 89 vraždám.
- Jihoafrická republika je na prvním místě na světě v počtu znásilnění (zdroje OSN) a na druhém místě v počtu vražd (podle této statistiky v r. 2008 na pátém až devátém místě, kde vede Honduras a Venezuela).
- vládnoucí ANC schvaluje, aby jeho přívrženci veřejně při jakékoliv příležitosti zpívali píseň „Kill Boer“ – Zabij bílého Jihoafričana a má slogan "Jeden běloch jedna kulka" (dovedete si něco takového představit v případě Rómů, kdyby něco takové zpívali terorizovaní daňoví poplatníci v Česku nebo v USA?)
- Vůdce ligy mládeže vládnoucího ANC na Facebooku vyzývá k znásilňování všech bílých dívek a spálení jejich dětí.
Vše toto si představte v případě jiné země nebo typu obyvatelstva (třeba Srbsko Írán, Venezuela...)– vyslalo by tam mezinárodní společenství vojenské oddíly k nápravě situace?
A citát přímé účastnice těchto událostí:
„Farmáři jsou vražděni ve svých domovech, jejich ženy jsou znásilňované a zabíjené. Když děti bílých jezdí na kole po ulici, srážejí je auta řízená černochy...Země je v problémech, víc než třetina nejlépe kvalifikovaných Afrikánců už odešla ze země. Mladé rodiny, které se už nikdy nevrátí...To je země, která hostí Mistrovství světa ve fotbalu 2010. Přeji všem, kteří tam vycestují hodně štěstí. Hrají se svými životy ruskou ruletu.“
Novinářka Adriana Stuijt podle svého prohlášení na internetu poslala v červnu minulého roku dopis Mezinárodnímu soudnímu dvoru v Haagu. Ale ani po roce se nic nezměnilo, spíše naopak, situace se ještě zhoršila. Podle multi-kulti levičáků a pseudohumanistů je toto krvelačné běsnění černošských násilníků jakousi spravedlivou odplatou za bělošský apartheid před rokem 1990. Pachateli zvěrstev jsou ve většině případů 20ti letí sadisti, kteří žádný apartheid ani nezažili.
A perlička na závěr - podle průzkumu Kolumbijské univerzity více než 70% dospělých černochů v Jihoafrické republice soudí, že za vlády bílých se žilo lépe.
A ještě otázka: Co na to nositel Nobelovy ceny za mír a laureát Sacharovovy ceny za svobodu myšlení Nelson Mandela, první černošský prezident Jihoafrické republiky. No nic, vždyť běloch není člověk v očích jeho černých bratrů. A nedivme se, tento idol všech pseudobojovníků za svobodu ještě do r. 2008 figuroval na americkém seznamu teroristů. V Jihoafrické republice byl toiž zřejmě vězněn na doživotí i pro spojení s bombovými útoky na restaurace, vlaky a autobusy.

překlad textu M. Mórese J. Zeman

Další informace z více úhlů pohledu v angličtině zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde, zde

Ještě bych chtěl zde zdůraznit, že hlavní dík za otevření tohoto horkého tématu patří tvina.sk, která je velmi dobrým zdrojem alternativních informací ve slovenštině a češtině. Já jen zprávu přeložil a doplnil odkazy.

---------------------------------

Pro čtenáře Zvědavce bych rád dodal malou doušku:

Chtěl bych k tomu dodat, že ačkoli je článek trochu jednostranný - ten problém je evidentně velmi složitý a je to spíš taková už skoro tichá občanská válka - připadá mi to jako s tou Izraelí - jedním možná zveličovaným vražděním se ospravedlňuje jiné jasně marginalizované vraždění, a tak myslím, že je to úhel pohledu naprosto legitimní.
Myslím, že lze sympatizovat s bojem za svobodu, a spousta lidí s Mandelou a ANC i lidsky nejen z důvodů mediální propagandy sympatizovala. S bojem za svobodu a proti ponížení - i když se tomu podle nálady a doby říká buď tak a je to glorifikováno, nebo terorismus a je to zatracováno, ale určitě nelze sympatizovat s viditelnou genocidou.
Myslím, že lidi se můžou domluvit, ale jak dojde na násilí, už žádná domluva moc možná není a konkrétní viníci musí být tvrdě potrestáni - a pokud se to v nějakém státě neděje, nejde už o žádnou republiku, protože tam nevládne zákon, ale o takovou tu demokracii, kdy se dva vlci a ovce demokraticky domluví, co bude k večeři - a tedy nelze určitě doporučovat, aby se v takovém státě konaly nějaké světové sportovní podniky, kde by přece mělo jít v první řadě o propagaci myšlenky fair play. A nemám teď v té souvislosti zrovna na mysli pouze Jižní Afriku... Ono jsou země, kde je mnohem více vražd než v Kolumbii a Jižní Africe, jen se tomu tam říká válka. Jsou i jiné státy, které takové války vedou a říká se tomu zavádění demokracie...
V tomhle  případě se myslím ukazuje, jak mezinárodní propagandistický tlak pseudohumanistických levičáků a použití mezinárodních sankcí institucemi a aktivisty, kteří zřejmě ani moc nevěděli, o čem mluví, nebo měli svou rudou agendu, vedlo k velice prabídným koncům, neboť ono černošské obyvatelstvo a politici evidentně nejsou schopni zajistit bezpečnost a vládu práva v té zemi a zřejmě se o to ani moc nesnaží.
Tady se nabízí pro Zvědavce provokativní otázka - jak by to asi nyní dopadlo v Izraeli, kdyby tam byl bez dalšího zrušen onen sionistický režim - zda by to nakonec neodnesli právě zase ti obyčejní pilní lidi jako v té Jižní Africe, nenahrnuli se tam ekonomičtí uprchlíci z okolních zemí, nezačali se mstít v "holocaustu na třetí" a neskončilo by to ještě hůře, než to tam je, a vrchní sionisti, kteří tam projektují ta zvěrstva, by tam jen nesbalili prachy a fidlátka a neodletěli svými soukromými jety zase někam jinam, zatímco arabi se svými zelenými knížkami by tam rozpoutali stejný ne-li možná ještě horší teror, aby se zmocnili relativně prosperující ekonomiky, přivedli ji zu grund a způsobili další exodus. A ačkoli to není možná přesná analogie, možná by bylo dobré odhodit na chvíli předsudky a alespoň se nad tím zamyslet.

Autor: Jan Zeman | neděle 16.5.2010 15:25 | karma článku: 32,87 | přečteno: 5609x
  • Další články autora

Jan Zeman

Proč bylo včera pozdě zrušit platnost průkazů "bezinfekčnosti" u nepromořených očkovaných

Nejen že už dlouho protiprávně diskriminují lidi s prokázanými protilátkami, ale začínají už vyhrožovat i jejich povinným očkováním. Přitom opravdu závažný a opravdu akutní problém je opravdu dost jinde než v neproočkovanosti.

24.11.2021 v 12:05 | Karma: 44,04 | Přečteno: 42792x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Uznávat či neuznávat protilátky?

Už od jara se u nás nejen v médich a na internetu ale i u soudů intenzivně diskutuje otázka, zda u nás uznávat nebo neuznávat pozitivní výsledek testu na protilátky proti onomu viru způsobujícímu onemocnění covid-19.

30.10.2021 v 8:00 | Karma: 44,07 | Přečteno: 8384x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Mask psychosis není zdravá aneb Houstone, máme v tom háček

Podle Prymuly "není údaj aktuálně nakažených nijak rozhodující" a podle Duška dokonce prý poslední audit českých koronadat, odhalující v nich zcela zásadní nesrovnalosti, prý nemůže mít vliv na jejich věrohodnost.

28.7.2020 v 21:00 | Karma: 26,71 | Přečteno: 1442x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

USA: Statistika napovídá že republikáni mohou udržet většinu v obou komorách Kongresu

Není vůbec vyloučeno, že si Republikánská strana udrží většinu ve Sněmovně Reprezentantů a v Senátu je dokonce celkem pravděpodobné, že tam dokonce trochu posílí.

6.11.2018 v 19:08 | Karma: 14,59 | Přečteno: 372x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Kongres potvrdil D. Trumpa prezidentem USA

Kongres Spojených států certifikoval výsledek voleb a včera s konečnou platností potvrdil D. Trumpa prezidentem USA.

7.1.2017 v 7:47 | Karma: 29,89 | Přečteno: 697x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Trump dosáhl potřebný počet volitelů pro nominaci

Podle agentury Associated Press získal D. Trump už 1239 delegátů. Tím si zřejmě zajistil republikánskou nominaci ještě před posledním kolem primárek 7. června.

2.6.2016 v 8:24 | Karma: 25,09 | Přečteno: 1007x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Trendy předpovídají vystoupení Británie z EU

Tak jsem si vzal výsledky průzkůmů k referendu o vystoupení Spojeného Království z EU za poslední rok a vyšlo mi toto:

7.5.2016 v 12:22 | Karma: 25,89 | Přečteno: 1595x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Trumpův trumf

Všechna média si samozřejmě ráda rýpnou do frontrunnera Trumpa, protože to přináší rozhodující rozdíl ve sledovanosti. O tom, zda volby může vyhrát nebo vyhraje, to nevypovídá víceméně vůbec nic.

27.3.2016 v 17:01 | Karma: 21,23 | Přečteno: 997x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Důkaz: MH17 mohl být zničen z území vzbouřenců

Americká tajná služba i Ukrajinská vláda dost dobře mohly mít pravdu, že Malajské letadlo mohlo být zasaženo raketou systému BUK vypálenou z území vzbouřenců. Paradoxně to celkem jednoznačně vyplývá ze satelitních snímků zveřejněných v pondělí ruským ministerstvem obrany.

26.7.2014 v 7:00 | Karma: 28,79 | Přečteno: 2657x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Kolik Ukrajina zaplatí Rusku za okupaci Krymu?

Západ křičí na všechny strany okupace. No jo, ale koho kým? A kdo komu má vlastně platit? A kolik?

11.4.2014 v 9:00 | Karma: 26,53 | Přečteno: 1217x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Nehoráznost

Tak prý je znovupřipojení Krymu k Rusku něco jako obsazení Sudet. Je vůbec možné, že notabene německý politik něco takového vůbec vypustí z úst a ještě mu další na západě pochvalně přizvukují?

5.4.2014 v 12:15 | Karma: 26,94 | Přečteno: 1047x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Krym se odtrhl, no a co?

Podle propagandistů je to celé nefér kvůli údajné okupaci. Kde byli, když byly volby v okupovaném Iráku nazývány "triumfem demokracie" - ptá se jeden z kandidátů na americký prezidentský úřad v posledních volbách Ron Paul.

31.3.2014 v 21:00 | Karma: 30,10 | Přečteno: 1094x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Některé zajímavosti z historie Krymu

Poslední události okolo Krymu jsou dobře známé, napadlo mě tedy podívat se dále do minulosti, zda z ní lze vyčíst logiku a smysl toho, co se nyní událo.

27.3.2014 v 16:20 | Karma: 27,22 | Přečteno: 2881x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Krym z pohledu nerusofila

co se stalo: provokatéři zneužili oprávněné nespokojenosti lidí se zkorumpovanou vládou, destabilizovali Ukrajinu, a tak historicky a demograficky drtivě ruská oblast využila práva sebeurčení a přešla ke stabilnějšímu ruskému sousedovi. Nevidím žádný racionální důvod, proč by z takové lapálie měla být třetí světová.

21.3.2014 v 23:00 | Karma: 44,29 | Přečteno: 8747x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Známky ochlazení

Zejména v anglicky mluvících zemích bylo mnoho rozruchu kolem analýzy, kterou Kevin Cowtan a Robert Way snížili údajnou předpojatost dat o globální teplotě HadCrut4 směrem k ochlazování, a to prý tak, že chybějící údaje, zejména v polárních oblastech, doplnili družicovými daty UAH o teplotě dolní troposféry. Mě něco takového přišlo absurdní, a protože mám zlomené žebro a nemůžu nic moc dělat, tak jsem se tomu rozhodl podívat trochu na zoubek.

7.12.2013 v 20:18 | Karma: 17,40 | Přečteno: 985x | Diskuse| Životní prostředí a ekologie

Jan Zeman

IPCC dává zpátečku

V našich médiích celkem ticho po pěšině, ale po světě se už objevují detaily z nejnovější zprávy o klimatu. A zdá se, že se váhavě začiná uznávat, že věci se mohou mít i podstatně jinak, než se nám dosud vehementně tvrdilo.

16.9.2013 v 18:05 | Karma: 29,60 | Přečteno: 1522x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Chtějí senátní žalobci zrušení EU?

Protože jsem byl vyzván podělit se o své postřehy i k textu oné slavné žaloby Senátu na V. Klause, tak si dovolím ještě pokračování ve svém velezrádněhumoristickém právičářském seriálu.

23.3.2013 v 9:30 | Karma: 24,31 | Přečteno: 815x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Žádné globální oteplování způsobené člověkem II.

Protože jsem dostal jeden zajímavý obrázek jako ohlas na můj předchozí článek. Dovolím si tedy pokračování.

18.3.2013 v 4:15 | Karma: 18,36 | Přečteno: 1182x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Žádné globální oteplování, natož způsobené člověkem

Může jeden jediný obrázek udělat hlupáky z těch celých armád podvodníků po celém světě typu Al Gora, leta nás pro svůj tučný zisk oblbujících onou pateórií o globálním oteplování způsobeném prý našimi emisemi kysličníku uhličitého?

17.3.2013 v 1:50 | Karma: 26,51 | Přečteno: 1602x | Diskuse| Věda

Jan Zeman

Klause nelze stíhat aneb kdo tady ohrožuje právní stát

Debaty, zda se V. Klaus dopustil velezrady či ne, jsou víceméně zbytečné. Názory na to mohou být pouze politické. A i kdyby se jí dopustil, nelze ho již za velezradu stíhat, odsoudit a potrestat, protože už není prezidentem.

15.3.2013 v 15:15 | Karma: 23,40 | Přečteno: 762x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.