Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Černý Humor a jeho výtah na popraviště blbosti

Tak nám Václav II-II vynadal Miroslavovi řečenému Mirek, že Šaša nomen pleno Alexander Ransdorfoústý Ondra je lempl, přesněji řečeno, že Vláďa Č.R. je zodpovědný a proto se má od své zodpovědnosti distancovat, nicméně spěchat za Lidem B.R. s popelenahlavusypátkem.

Samozřejmě naprosto chápu, že se k tomu musí takhle stavět a omlouvat se Bulharské hlavě za ty trubky v zednářských barvách resp. nepohodlný hajzly. Diplomacie je diplomacie, logiku v tom hledat netřeba. (Jen aby ho jednou zase Paroublbek neobvinil, že zabil po Blobovi Chobotníkovi - řečněním řetězy - prozměnu Humora Černého - až mu jako předešlému jednou nějaké to jeho děťátko bez ksichtu čirou náhodou obrazně přistane na jeho nezodpovědném hřbetu. Nebo Šašu, když za tu domnělou ostudu doslova vypadne ze Strakovky na ten svůj ...jak už někteří virtuální defenestrátoři vyzývají) ... (Já se teda tatíčkovi santíčkovi při stereotypech, které panují o jeho povaze, s tím uměním docela divím - vždyť on tam z něj v té české váklavoslavné části teledíla udělal ten dvacetisedmifiktivní uměnátor úplnýho předsedu předsedů předsedů a dal mu opravdu ale opravdu za pravdu - i když ho tím prý chtěl urazit. - Tak nějak nám názorně ukázal, co je ten virtuální europskej pronárod zač.

Provokuje se nad tím vším po schladnutí vášní zamyslet. Pro ty, co neznají Freudovo populární dílko "Vtip a jeho vztah k nevědomí": Jak jinak rozbít hluboké stereotypy, než je impolicite zesměšnit? (Jakkoli intence nového europoety byly zřejmě mnohem prozaičtější...) Jak je možné, že něco tak ve skutečnosti banálního - v porovnání třebas s probíhajícím zabíjením v několika válkách - vyvolá takové pobouření, že to občas skoro zastíní? Ano, sterotypní archepitomální symboly, jsou v rukách pachatelů umění stále velice mocné.

Mě se ten počin - vidím-li činitele činit se před i po činu - sám o sobě celkem líbí. Je to taková vylomenina formou vylamovánky, kde sem tam chybí klíčový dílek skládačky té naší transkontinentální letadlové hry na schovávanou korupce a dekadence s hlavním sídlem - jak případně - v ulici zákona. A semtam zase nějaký přebývá. Třeba těch 27 europských pánů-dam uměnomistrů (...a to odhalení před odhalením, sakra - učiněnej jednadvacátej červen jednadvacet...), které Černý takjakotak kromě sebe a dalších tří takyjakpolen sehnat nemohl - protože kdyby je náhodou v tom šibeničním termínu nakrásně sehnal, tak než by se při obvyklé dohodě v rámci EU těma 23ma jazykama dohodli - co tam v tom dílu bude - tak by bylo zimní eurokrálovství v letním semestru v čudu, byli by v důchodovém věku, mládí i střední věk v tahu, měli sotva na rohlík, a předsedoval zase nějaký Frantík. A polovina těch států už zase v té EU nebyla, zato by tam byli Turci, válečník Šaškašvili s poďobaným Juščenkem a orgánicky-drogovým teroristou Thaçim, nebo třeba federace francouzské Polynézie s Melanézií, takypotápějícíse Maledivy a kráter s názvem Palestina, protože Izrael by mezitím už zase vystoupil, protože už by ho s těmi všemi svými atomovkami nebavilo se po sarajevsku dohadovat s guĺami a Trautenberkem...
A krásně to nejen vystihuje, jak je ona stavebnice s názvem EU(nt)ropa shora bez občanstva nesestavitelná, ale i především ukazuje, jak všeobecně postrádá smysl pro humor a rozpadá se do svých malých a ještě menších šovinismů při sebetrapnějším žertu na něj.

Docela jsem rád, že je ten Švejšaša takovej českej žužu a lajdák, a že to financoval ten náš miliardovej architekt-milovník pravdoláska soukromník, jakkoli se všude kvičí, že prý má Černý vracet nějaké peníze státu. Jaký? Vždyť ten kolos musel stát majlant a vůbec to tam do toho JustusuLipsiususu jenom dostat a ožrat přítomné na vernisáži či po šampusem za ... aby soudružky to a soudruzi ono.

Ono koneckonců to EU taky financujou soukromníci - od organizovaného nadnárodního globalizačního modročinu - jak se zrovna finančně ukázalo navíc na dobrý slovo - až po daňový poplatníky - který se teda prohnou jak kulturisti, skoro jakoby každej měl to nekulturologický monstrum s grippenovou stavebnicí unést na zádech až do Brusele.

Sice mě trocha zarazilo, že se za to omlouval urážkami našeho prezidenta - to mi na "umělce" přišlo poněkud ee uu - nicméně dovedu si představit, jak mu asi ti usměvaví europánové domlouvali, když to prasklo. Waterboarding zřejmě hadr - když už i známý antienvironmentalista je i po poslední stádní euronávštěvě kámoš s neimperátorem a chystá se z toho bývalého proletářského internacionalisty, nyní dvanáctifrčkového modrého komisaře euronacismu, udělat budoucího intergovernmentalistu...

Každopádně skandál dobrej, a ostatně i kdyby - špatná reklama taky reklama. To už říkal starej Carnegie, po němž se jmenuje ta hala, co tam Goťák mívá s takynezombiema gala. Já si stejně myslím, že všichni ti pánové důležití cukrouši tak bouřej, jenom že nikdy na tom bezmísovým záchodě nedřepěli, protože maj doma pozlacený prkýnka, co si na ně předctivě vyloktili. Tak sou tak paradoxně trochu mimo mísu, pardon obraz.

Podle mě to celé byla zároveň navážka do eurábie - to potopené Nizozemí, nomen omen, se zpěvy muezzinů + (citace, které následují z Wiki: "Dánsko je sestaveno z kostiček stavebnice Lego a dle některých názorů je možné v uspořádání barevných kostiček spatřit kontroverzní karikaturu proroka Mohameda. Černý popřel jakoukoliv možnou spojitost." ;). Do rudozelených fašistů - fotbalonanistických ("Na poslední chvíli Černý a spol. odstranili konkrétní jména hráčů.") - i dálnicostavných (..."ačkoliv toto tvrzení není všeobecně přijímáno."). Do byroupírů spíše stabilně bezpohlavně mamonusajných, než ještě rajcovně transylvánsky krvežíznivých - jakož do takto napravených koloniálních řezníků resp. jejich komunistických potomkůch, zmatenců v hodnotách v podobě tyčení duhovlajky nad polskou IwoJimou 2. vatikánského internacioanlismu, či naopak pravých bigotérů, eskamotérů to se sekulární identitou "konzervativce", či na slovo vzatých liberálů zasvěcených novému kultu svobody regulace. Jo tohle panevropský panoptikum - Kyprý zadek, dvě půlky a vprostřed zlato ve slevě, jako hov.. ve střevě... kabaret sloních trpajzlíků ("Malta je maličký ostrůvek, jehož jedinou ozdobou je jeho pravěký obyvatel trpasličí slon; před slonem je umístěno zvětšovací sklo.") i trpasličích velikánů, syndromu EUrovyhoření postupujícího z eurozchudlého jihu, Litevců neschopných se na to rus.. vys..., ďarů, totiž pardon lováků, totiž pardon čoboláků (SMEUruje to do riadnej piči !)...
Střelba do prefabrikovaného nábytku i života, do lobby kádru betonářů i do v jádru protibetonářů na zelených nivách (Estonci by je už už žnout aby se z toho něco vytlouklo) hor, co jim závidí Lotyši, zatímco povrchní hraniční blokeři jádra Švýcarům tu fialovou krávu, zatímco Švýcaři Francouzům tu qui rit, jako ten jejich kokot kikirikýk a žvanit a žvanit a žvanit, zatímco mají zelenou kobylu, co do práce chodí zásadně stávkovat a z práce demonstrovat za právo na práci skrzevá odpověď na základní otázku po smyslu grálu plné zaměstnanosti - 35, totiž pardon 32 a hybaj... - zřejmě aby to probojovávaný právo konečně odborářům docvaklo.
Výstřel z pijařů saunařů naplechařů na prkně, zbrojařů i mírařů, pralinkářů i novonalinkářů tamtéž...

No a Británie radši vůbec chybí, nejspíš protože by se tam příliš poďobala tomu Holandsku. - Neboť z vody podle známějšího stereotypu než umístění minaretů do ...damů zapomněly čouhat vrtulata světských mlýnů na výrobu země z vody (voda jsi a ve vodu se obrátíš, poznatek to z biologie), a nověji nejdražší z elektřin, se kterými někteří ozbrojeni brněním novinového papíru - a čím dále tím více už jen virtuální jedoslinou www proti pánům v BMW za černými skly či z StB - chrabře blogujeme...


Horká novinka: Bulharsko už včera taky zmizelo. (Nebyl to tehdy ještě český velikán Kundera v Nesnesitelné lehkosti bytí, který kýč definoval jako "tvářit se že hovno neexistuje"?...)
Nějak se nám ta Únije pod knutou naší proevropské vlády povážlivě rozpadá... ČT24 to předpověděla už minulý pátek a o celém tajemném zmizení dnes informovala v nočním zpravodajství (jestli je to kachna, tak jsem v tom nevinně a palec nahoru):
Někdo ho prý ukrad - v jednom z nejstřeženějších domů Evropského domu, kde nyní předsedá Česko Radě EU? Kdo to asi byl? Že by nějaký přistěhovalec potřeboval turecké záchody? Nebo sousední R. či T. - proč by si Češi sami kradli Bulharsko? Nebo že by si ho ukradli sami Bulhaři? Člověk by se tak nějak nedivil, znáte to, co s tureckými záchody v Bruselu - a v Bulharsku se po všech těch kebapçiçi hodí...
No, to nám snad již brzy v té naší prošpízované EUropě řeknou všudypřítomné kamery. Nebo že by tam žádné výjimečně neměli? Já když tam byl naposledy, tak mě projeli pomalu pomalu i rentgenem.
Ale ještě včera ho prý podle té samé ČT24 prý jen cudně zakryli smutečním hadrem. Tak jak to tedy je?
...A vůbec, kdovíjak to bylo už s tou Británií...

Která další země vystoupí ze společné Entropy?
...Ještě že v té EU už není to Kosovo, kdovíjak by to všecko dopadlo...

No mě to přijde jako docela europrča, ty politické i pisálecké reakce... Tak nějak se fakt nedivím, že ze všech stran našeho utěšeně se rozrůstajícího sociálnětržního tábora politické korektnosti ono výše popsané eurohejno potrefenců v různých stádech a stádiích entropie hlavního obsahu tak kejhá. Protože udělat ze sebe blba, je zde to, co opravdu ale opravdu žádné umění nikdy nebylo.

Autor: Jan Zeman | úterý 20.1.2009 19:19 | karma článku: 16,97 | přečteno: 2692x
  • Další články autora

Jan Zeman

Proč bylo včera pozdě zrušit platnost průkazů "bezinfekčnosti" u nepromořených očkovaných

Nejen že už dlouho protiprávně diskriminují lidi s prokázanými protilátkami, ale začínají už vyhrožovat i jejich povinným očkováním. Přitom opravdu závažný a opravdu akutní problém je opravdu dost jinde než v neproočkovanosti.

24.11.2021 v 12:05 | Karma: 44,04 | Přečteno: 42792x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Uznávat či neuznávat protilátky?

Už od jara se u nás nejen v médich a na internetu ale i u soudů intenzivně diskutuje otázka, zda u nás uznávat nebo neuznávat pozitivní výsledek testu na protilátky proti onomu viru způsobujícímu onemocnění covid-19.

30.10.2021 v 8:00 | Karma: 44,07 | Přečteno: 8384x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Mask psychosis není zdravá aneb Houstone, máme v tom háček

Podle Prymuly "není údaj aktuálně nakažených nijak rozhodující" a podle Duška dokonce prý poslední audit českých koronadat, odhalující v nich zcela zásadní nesrovnalosti, prý nemůže mít vliv na jejich věrohodnost.

28.7.2020 v 21:00 | Karma: 26,71 | Přečteno: 1442x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

USA: Statistika napovídá že republikáni mohou udržet většinu v obou komorách Kongresu

Není vůbec vyloučeno, že si Republikánská strana udrží většinu ve Sněmovně Reprezentantů a v Senátu je dokonce celkem pravděpodobné, že tam dokonce trochu posílí.

6.11.2018 v 19:08 | Karma: 14,59 | Přečteno: 372x | Diskuse| Politika

Jan Zeman

Kongres potvrdil D. Trumpa prezidentem USA

Kongres Spojených států certifikoval výsledek voleb a včera s konečnou platností potvrdil D. Trumpa prezidentem USA.

7.1.2017 v 7:47 | Karma: 29,89 | Přečteno: 697x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajina tajně použila střely dlouhého doletu, nová pomoc vítězství nezaručí

24. dubna 2024  20:19

Ukrajinská armáda už začala používat balistické rakety dlouhého doletu. Tajně jí je poskytly...

VIDEO: Londýnem běhali splašení královští koně. Vráželi do aut, pět lidí zranili

24. dubna 2024  13:32,  aktualizováno  20:16

Centrem Londýna pobíhalo ve středu pět splašených koní královské kavalerie. Způsobili velký chaos v...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.