Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CHYREN

14. 11. 2008 0:47
Koukolík mne velmi zklamal..

ačkoliv jistě bystrý člověk, neschopnost obhájit v davu a vyjádřit se viditelně k běžným věcem mezioborově..ho odsouvá do role deprivanta, který má svůj únik v "soukromé teorii". Chápu jeho snahu autorizovat si nové kategorie, ale praktická zkušenost mluví často srozumitelněji a jasněji, než definice rádoby-novátorského pojetí. Takové pomníky spíš vnášejí do jasných věcí chaos. Častěji,než řád a poznání jeho relativity.

0 0
možnosti

h(r)ochy

10. 11. 2008 22:27
tak

článek "skokově" přečten, film shlédnut..reakce na Blistech nenastudovány. Film naprosto vpoho....docela standardní mezigenerační problémy...slečna párkrát v životě padne na hubu a vyroste, babička si vklidu dožije....prostě jak to má být.

Mnohem horší jsou situace, kdy je rodina nucena se starat o babičku ve vlastním a babička hudruje :-)

No jak jste to psal, tak se nedá než-li souhlasit.

Média nemá cenu ani komentovat...slabšího cupujou, na silnějšího se zázemím si netroufno:-) Pan doktor (ať je známý jak je známý) může jít někam, neb asi neví, co znamená pojem týrání v praxi. Tož tolik ehm "fundovaný" názor, díky Vám moc za zajimavé téma, ještě si prolustrujem pana doktora, ať vím o co se opravdu jedná

0 0
možnosti

tumetuestumefaisdubien1

11. 11. 2008 2:03
Re: tak

Bohužel  pan doktor moc dobře ví, co je týrání, koneckonců se léta zabývá  problémy souvisejícími s deprivací. O to je víc zaráží jeho chování. Blisty - jak píšete, na slabšího si troufnou a cupujou ho. Když ale člověk cupuje mocné, tak se to tam často neobtěžují ani vydat. - nebo označí třeba autora nějakých myšlenek předem za "paranoika" - možná, aby si nezadali - případně se hádají pod jeho články  aniž jinak připouští veřejnou diskusi a podobně - mě například po letech psaní sprostě vyhodili - protože jsem si dovolil kritizovat. Máme jako autoři letité zkušenosti - a jsme zvyklí na jejich aroganci, ale co tam teď předvedli s VJ to už je opravdu silné kafe.8-o Rv

0 0
možnosti

tumetuestumefaisdubien1

10. 11. 2008 21:38
No ono to bylo původně kratší

ale protože to Blisty nevydaly - i když jsem jim to poslal, tak jsem to trochu rozšířil, aby to celé bylo jasnější. Nechtěl jsem to tam psát natvrdo, ale myslím si, že to, co dělají na Blistech s celou touto aférou, je přinejmenším mnohem nemorálnější,  než to, co dělala ona Veronika se svou babičkou. Považuji to za společensky nebezpečné právě proto, že to zjevně a veřejně za zájmu nejen čtenářů, ale i dalších autorů překračuje a prolamuje etické meze (etika lékaře a odborníka je v tomto poměrně jasně daná a zakotvená) - přesně to, co Koukolík vyčítá oné studentce dělá on sám - a Blisty mu s tím pomáhají - protože to neúnavně zveřejňují - to víš, slavné jméno... - a zároveň odmítají zveřejnit opačný pohled.  Jinak s fotkou, neměl jsem zrovna jinou, někdy to třeba vyměním až se zase oholím. ;-)

0 0
možnosti

zapskla

10. 11. 2008 20:18
pozdrav

Clanek dost dobry. Jinak bych uprednostnila koncentrovanejsi projev nebo jak to mam nazvat. Obsah se mi skoro vzdy dost pozdava, jen bych to skratila. A co ten kniR a bradka?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.