Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

falm

21. 1. 2009 9:22
Míň hulit!

Pak budete dokočovat věty i myšlenky. ;-D Jinak to jde!

0 0
možnosti

tumetuestumefaisdubien1

21. 1. 2009 10:48
Pravda: Míň hulit!

Vám zas vůčihledně nějak semtam nejdou středy slov...;-D

0 0
možnosti

Arth-

20. 1. 2009 19:37
No... kdyby to vystavil v Kutný Hoře

a chtěl vstupný - tak mu rád zaplatím a půjdu se zasmát...

Jestli přijme zakázku za dost milionů - který viinkasuje - a pak do ofociálního sídla Europarlamentu instaluje takovouhle studentskou slátaninu - tak je to čirej podvod a nemá to s humorem nic společnýho ... ani tím černým. :-P

0 0
možnosti

tumetuestumefaisdubien1

20. 1. 2009 21:29
Re: No... kdyby to vystavil v Kutný Hoře

Čistě pro upřesnění, podle mých informací není dílko umístěno v Europarlamentu, ale v budově Justus Lipsius, tedy sídle Rady EU, které  ČR  nyní předsedá. Vstupné se tam nevybírá a náklady na dílo v zásadní míře pocházejí ze soukromých zdrojů od pana Bakaly, - a je tedy pochopitelné, že ČR musí za pronájem díla platit, když si ho tedy umístila do Justus Lipsius. Vláda si dílo navíc objednala jen zcela vágně a v podstatě neformálně, takže se podle mého názoru teď establishment nemůže divit, neboť pan černý je takovýmito akcemi znám velice dlouhou dobu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.