Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

KCHO1

18. 1. 2010 9:12
Oteplování vládne i Wikipedii

http://www.scinet.cz/klimaticky-boj-na-wikipedii-aneb-manipulace-kam-se-podivas.html

Když se podívám, kolik diskutujících bere Wiki vážně, je mi z toho zle...

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

18. 1. 2010 9:04
Nikdo snad už nemůže brát oteplovače vážně

0 0
možnosti
KH

frantaflinta99

18. 1. 2010 8:58
0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

18. 1. 2010 15:26
Re: Zajímavé

to jsem nevěděl, že Kremlík o tom něco psal. Ale koukám, že  dneska vydali něco i na iDnes http://zpravy.idnes.cz/himalajske-ledovce-mely-roztat-misto-toho-roztaly-argumenty-klimatologu-15d-/vedatech.asp?c=A100118_120025_vedatech_ash

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

18. 1. 2010 8:45
bylo kdysi takové úsloví...

jakztohoven? - inu,  jak tisíc ... Jenže srandičky stranou, ta věc je natolik děsivá, že o ní opravdu nelze žertovat. Celé to asi vzniklo jako jedna z aplikací tak řečeného Goldova efektu - na začátku je docela malá hloupost, té se chytnou agilní hlupáci, k nim se přidávají další - až je z toho IPCC a konference v Kodani. Dělat se s tím asi nedá nic, protože do toho nesmyslu bylo už investováno tolik politického, morálního i finančního kapitálu, že  nikdo nemá zájem uvést věci na pravou míru. Následovalo by totiž okamžité zhroucení celé té  "důmyslné"  stavby lží, nesmyslů a imbecilních prohlášení a to by prakticky okamžitě smetlo hlupáky druhu Merkelová, Obama a desítky dalších. Takže se to asi musí nechat "vyhnít". Je v tom ovšem červík - čím déle to bude trvat, tím to pak bude horší.  Mě jen trochu udivuje, že zatím nikoho neudivilo, že celá skleníková hypotéza není založena na žádné ověřené fyzikální teorii. O čemž svědčí i srovnání klimatických modelů IPCC a družicových měření.

0 0
možnosti
J

jack095

18. 1. 2010 10:19
Re: bylo kdysi takové úsloví...

Že oteplování není, nikoho nezájímá. Je nastaven penězovod jsou otevřeny kohoutky a kapsy se plní. A do penězovodu se budou cpát naše peníze. Asi kromě nás není nikdo, kdo by měl zájem to zastavit.

0 0
možnosti
PH

petrph

18. 1. 2010 7:50
a co s tím

IPCC je dnes v podstatě politický subjekt, kde nerozhoduje pravda či vědecký důkaz, ale moc. Na dotaz odpoví jednou lží, na její vyvrácení odpoví další.

Je to asi jako kdyby jste se ptali politika na to zda opravdu vzal úplatek...

Takže co s tím. Ten politik je závislý na hlasech voličů, když bude arogantní a lhát moc, tak si při příštích volbách ani neškrtne. A patrně ho mnohem dřív hodí přes palubu jeho vlastní strana, aby nedopadla stejně.

IPCC už dnes není závislé na ničem. Bere (a pere) peníze horem dolem, na její summity se sjíždějí pokorně politici všech států,  s úctou plní dané rozkazy a sypou stamiliardy vybrané od svých občanů...nemusí se zpovídat nikomu, nemusí obhajovat své vědecké teze, nemusí skládat účty ......

Ví někdo jak z toho ven???

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.