Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kruton

6. 1. 2012 0:18
Ron Paul nemá šanci

Ron Paul nemá šanci, je příliš radikální. Pokud by se nějakým zázrakem stal protikandidátem Obamy, tak by to měl Obama v kapse. Středový volič by se polekal...

1 0
možnosti

free hummingbird

5. 1. 2012 23:05
Problem je nezavisly,

stredovy volic. Republikani i Demokrati maji pro sve kandidaty stalou volicskou zakladnu, ktera se prilis nemeni, at je kandidatem, kdo chce. Pak tu ale mame skupinu nezavislych volicu, kteri voli jednou Republikany, po druhe Demokraty. Pro tyto volice je Ron Paul prilis konzervativni a radikalni, navrhovane zmeny by byly bolestive bez zaruceneho vysledku, nebot je nemuze podlozit uspesnym prikladem z praxe. Zruseni FEDu je uz na hranici fantazie.

Republikani opravdu zoufali jsou. :-(

3 0
možnosti

manilaman

5. 1. 2012 22:24
Dobry rozbor situace

Velmi zajimavy nazor. Docela shodny s realitou. Jen doufam, ze pitome reklamy Romneyho, nebo nedej boze Obamy, nezatlaci do pozadi toho, ktery by to snad zmenil. Ony ty penize vzdy vyhraji. Diky.

0 0
možnosti

Totedyne

5. 1. 2012 22:19
...

Pro Ameriku a svět by bylo nejlepší, kdyby zase zvolili Obamu.  Otázkou bude, zda někteří jeho příznivci neočekávali příliš, a teď nebudou zklamáni a zda přijdou k volbám.

Rakouská ekonomická škola je v podstatě založena na Kalouskovu škrtání. Výsledek dobře známe, rekordní zadlužování. Naši ekonomiku ovšem drží proexportní investice do automobilového průmyslu a elektroniky. Amerika ovšem se nemůže opřít o zahraniční poptávku, je daleko více závislá na koupěschopnosti obyčejných Američanů.

1 0
možnosti

free hummingbird

5. 1. 2012 23:14
Re: ...

Co je zas toto za nesmysl? Obama je jako prezident spise podprumerny, pro Ameriku zadny velky prinos neni. A pro svet? Jaky byl konkretne jeho prinos?

Rekordni zadluzovani se take povedlo Obamovi, ktery o nejake rakouske ekonomicke skole zrejme nikdy ani neslysel. Amerika se pomalu vyhrabava z krize NAVZDORY sve vlade. A co se tyce americkeho exportu - co si o nem nejdriv neco nastudovat a pak psat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.