Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klaus už na Hradě dlouho nebude, tak nýmandi hledají jakoukoliv záminku, aby se mohli skrze popularitu jeho osobnosti aspoň nějak zviditelnit.

1 0
možnosti
JZ

J17a87n 21Z92e39m90a81n

26. 2. 2013 23:03

Přesně tak, o ničem jiném to není. Právě dnešním dnem je už úspěšná žaloba, byť i jen čistě teoreticky a i kdyby se nakrásně Klaus nějaké dopustil, naprosto vyloučena. Jediné co si těch 27 senátorů podepsalo je prohlášení své blbosti - protože když se do toho člověk podívá - viz. http://www.milosjanecek.cz/files/ustavni_zaloba.doc - tak tam není jediný bod obžaloby, který by měl nějakou šanci a jsou tam z těch 5ti nejméně dva, které jsou spíše než nějakým obviněním z velezrady obviněním křivým a každopádně tedy je to celé ukázkou naprostého  právního diletantismu, který nejprve stanoví z čeho se bude obviňovat a pak to víceméně zcela bez podkladu horkotěžko různými právními sofistikami pseudoargumentovat. Exsoudkyně Wagnerová se svým nezvěstným stěžovatelem hadr.

0 0
možnosti
JS

Neříkala nic, ale hodně mluvila a občas u toho slintala...

1 0
možnosti
FK

Pro mě náročné, ale zdá se to být velice fundované, tudíž důvěryhodné, takže správné.

2 0
možnosti
JZ

J43a16n 13Z60e61m78a55n

8. 2. 2013 2:05

Napsal jsem to schválně složitě, aby to pro mozky typu Wagnerové bylo nečitelné. Ale v kostce se to dá říci celé jednou větou:

Strávit leta v nejvyšších soudcovských funkcích, nasekat tam nejskandálnější pokřiveniny práva, svědčící o víceméně nulovém právním vědomí a pak ještě za jejich aplikaci politicko-mediálně (právně je to samozřejmě dnes již naprostý nesmysl na entou!) obžalovávat prezidenta z velezrady, je tak nestoudná drzost blbosti, že to skoro nemá obdoby.

Jak už jsem někde napsal v diskusi: Vypadá to jako kráva, bučí to jako kráva, chová se to jako kráva...co to je?

3 0
možnosti
PH

Nejsem si jistý, ale Wagnerová toto se snažila nějak okecat.

1 0
možnosti
JZ

J61a29n 11Z83e47m73a94n

8. 2. 2013 1:35

To by mě zajímalo, co říkala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.