Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak vidno, tentokrát jste počítal špatně.

0 0
možnosti
JZ

J61a10n 54Z22e35m90a88n

15. 11. 2018 22:10

No pravda, se Sněmovnou reprezentantů jsem byl asi poněkud příliš optimistický ale čísla v tabulkách jsou přesně tak, jak je spočítali v primárkách a v předvolebních průzkumech. Já z nich jen odhadoval, kdo má v tom či onom okresu větší šanci.

Co se týče Senátu, spletl jsem se tam jen o jedno křeslo. -A trefil bych to úplně přesně - kdybych ovšem mohl předpokládat, že v Arizoně po jasném vedení republikánské kandidátky M. McSally o více než 15 tisích hlasů se najednou záhadně několik dní po volbách objeví velmi podezřele velké množství hlasů pro demokratickou kandidátku K. Sinema -a to přesto, že jinak guvernérské volby, volby do obou komor Arizonského kongresu a i pro Secretary of State, Attorney General i State Treasurer drtivě vyhráli republikáni - výsledek senátních voleb v Arizoně opravdu velmi zaráží a zcela nejspíše se jedná o důsledek volebního podvodu, podle čísel jasně vzniklém v jediném (z 15ti) okresu - Maricopa/Phoenix County (-jestliže tam např. konzervativní republikánský guvernér Ducey vyhrál s 56.1% hlasů je opravdu nepravděpodobné, že by voliči, kteří mu zajistili tak výrazné vítězství, zcela zároveň na stejném volebním lístku zvolili radikální levicovou kandidátku do federálního senátu s 50.8% hlasů zatímco ve zbytku Arizony prohrála - to nedává naprosto žádný politický ani čistě matematický smysl...) - podobně jako se o to dosud snaží na Floridě v demokraty naprosto ovládané Broward County, kde už kvůli tomu probíhá vyšetřování pro volební podvody a mnohočetná flagrantní porušení volebního zákona ze strany tamních volebních komisařů jako již tolikrát v minulosti (-dodnes např. ani nedodali celkový počet hlasů, jak měli podle zákona učinit do 30 minut po uzavření volebních místností před více než týdnem, takže je už i možné, že tam budou volby úplně anulovány a jejich šéfové poputují do vězení..)

Podobně se můžeme jen dohadovat, jak to skutečně bylo s těmi volbami do Sněmovny reprezentantů... Každopádně je skutečně smutné, kam to zase dospělo..

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.