Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vcelku je legracni poslouchat argumenty proti uznavani protilatek. Pokud nekdo ma protilatky, tak je bud ockovany nebo prodelal COVID. Tezko by jinak ty protilatky dotycny dotycna) mohli mit. Takze to cele vypad minimalne podivne. jestli je to tlak farmaceutickeho prumyslu, aby se nechali naockovat vsichni at to potrebuji nebo ne, ci je v tom neco jineho necham na jinych.

Ja protilatky mam, COVID jsem nikdy nemel a mam je diky tomu, ze jsem ockovat v CR neuznanou vakcinou Sinovac. Takze je mi to k nicemu, ockovany nejsem (nemam na to v EU uznavany papir) a take nemam papir, ze bych mel v minulosti COVID. Takze mam moznost si vybrat, bud se nechat COVIDaky buzerovat nebo se nechat naockovat jeste necim, co uznava EU. Takze budu mit ockovani dve. Hura.

3 0
možnosti

J59a77n 36Z57e86m35a91n

1. 11. 2021 22:51

Já vám gratuluji, vakcína CoronaVac firmy Sinovac je vakcína vytvořená celkem klasickou metodou inaktivovaného viru, pěstěných na kutuře vero, která je známá a prověřená již od 60. let minulého století, a podle všeho poskytuje ochranu proti všem obsaženým proteinům daného viru. Je možné, že jste tak chráněn dost možná na úrovni podobné, jako kdybyste covid v nějaké formě prodělal. Pokud chcete dvojí jistotu pak, zvláště pokud byste spadal do nějaké rizikové skupiny, může to mít nějaký efekt. Když nic jiného, budete mít ten papír. Z etického hlediska vás nicméně musím upozornit, že benefity dalšího očkování, kde nikdo dobře nezná možné interakce těch dvou vakcín, nemusejí vždy převážit nad těmi riziky.

0 0
možnosti

Čerstvé informace z Německa říkají, že celá EU horuje pro očkování - a to i těch, kteří mají vysoké hodnoty protilátek.

Samozřejmě, že proti této snaze je v Německu také odpor - zejména u mladších ultralevicových i pravicových extrémistů - zejména v Berlíně. Ti starší se ale celkem pokorně chodí, bez reptání, očkovat.

;-)

0 0
možnosti

J21a48n 13Z71e88m95a56n

31. 10. 2021 18:51

Tak těm starým to může podle dat i třeba pomoci, zatímco ti mladí, to naopak zcela evidentně (a evidentně specielně ne, pokud tu infekci už prodělali) moc nepotřebují a tak se jim nelze divit, že nechtějí zbytečně riskovat své zdraví - Tady můžete vidět riziko smrti "s covidem" podle věku spočítané u nás z empirických dat, navíc za dobu dominance původního viru a té "alfy", nikoliv té podstatně méně virulentní "delty" - viz http://000.sweb.cz/Priloha%205g%20v0%20(1)-OK.pdf - to riziko bylo u té mladší poloviny populace tak malé, že není na tom grafu skoro vidět a musíme si ho zvětšit - http://000.sweb.cz/Priloha%205h%20v0-OK.pdf.

Podotýkám, že lidi pod 43,2 let věku jsou u nás polovina populace. V Německu je to 45,7.

Za extrémisty a to zcela bez uvozovek bych označil ty, co do těch mladých, viditelně zcela bez jakéhokoliv legitimního důvodu, chtějí narvat ty vakcíny proti jejich vůli.

4 1
možnosti
Foto

Do éteru se dostávají zprávy:

1) např. Francie uzavřela smlouvu na nákup 2 miliard vakcín, ačkoliv má 67 obyvatel. Zároveň údajně dle smlouvy nesmí přeprodávat do jiných států. Co to znamená?

2) Složení vakcín není známo, údajně obsahují částice zemřelých embryí. Viz např. rozhovor s p. Cimprichovou https://www.youtube.com/watch?v=PhJ0Uv23tYM

3) očkuje se v současné době stále stejnými vakcínami, ačkoliv druhým dechem se říká, že virus mutuje a vakcíny nemohou být tak účinné vůči novým mutacím.

4) prosakují zprávy, že je více potratů v souvislosti s očkováním těhotných

5) u dětí se ukazuje čím dál více vedlejších účinků, nikdo neví, jak bude imunita reagovat na s-protein, zda nedojde k autoimunitním potížím.

6) nemocnice dostávaly 3x více za covid pacienty a ti tam často byli zbytečně (nemluvím o těch skutečně vážně nemocných a na JIPkách), pak nebyla místa pro jiné pacienty s jinými diagnozami. Mluví se o cíleném oddlužení nemocnic.

Zdá se, že tyto informace nikdo nerozporuje a zdá se, že tlak naočkovat vše, co se hýbe a nejlépe už napořád opakovaně, od pětiletých dětí až po starce... Je to divné.

5 1
možnosti
Foto

A teď tu o červené karkulce.

0 5
možnosti

V80i29l55é15m 47B61a40r54á42k

31. 10. 2021 10:09

Pane Zemane, co kdybyste odborné věci nechal odborníkům? Vaše prezentace má úroveň dokazování chemtrails, placatosti Země nebo účinku homeopatie. Na první pohled grafy a výpočty, ale jinak nesmysly.

2 13
možnosti

Pane Baráku, vy jste snad odborník? Četl jste ten článek pozorně? Je to pouze konstatování statistických dat, která i já sleduji. Žádné nesmysly. Data i z dnešního dne ukazují, že v nemocnicích z těch 1400 pacientů s covidem je jen jeden s reinfekcí a dokonce očkován. Vše ostatní neočkovaní a očkovaní. Celý článek směřuje k tomu, aby se konečně postavilo prodělání choroby na úroveň očkování. A data prokazují, že je přirozená imunita mnohem lepší. Takže stejně to nakonec dopadne tak, že s virem se setkají jak očkovaní tak neočkovaní a tím si vytvoří přirozenou imunitu. Očkování pan Zeman v žádném případě nezpochybňoval, jen upozorňoval na rizika, která přináší očkování po prodělání choroby.

A kdybyste si přečetl celou tuto diskuzi, tak byste zjistil, že pan Zeman je v tomto oboru opravdový odborník a má s imunitou dlouhodobé zkušenosti. Nejspíš na rozdíl od vás....

12 1
možnosti
Foto

Zajímavé, až budu mít čas, ještě jednou si to pozorněji pročtu...

Zajímal by mne jiný aspekt Vašeho článku. Pokud má uzis tato data, zajímal by mne motiv toho, proč ona data neposuzují stejně jako Vy? Tohle neberte, prosím, jako útočnou otázku, ale jako regulérní dotaz na který by mne zajímala Vaše odpověď.

PS: Škoda toho spojení propagandistická média. Málem mne to odradilo číst dál.

0 0
možnosti

To jistě nezajímá jen vás, ale i mne a jistě i autora článku. Třeba ÚZIS čekal na delší statistiku, která již nebude napadnutelná. I když o tom nesvědčí skutečnost, že zveřejnění těchto dat neudělal ÚZIS sám dobrovolně, ale nějakým způsobem přes politiky se to dostalo na Hlídač státu...

0 0
možnosti

diky za clanek

ja jsem byl mozna pacient 0, myslim si, ze covid tu byl drive, nez v unoru 2020

na prelomu rijen/listopad (vyroci:-) ) jsem se 3 dny po vecerech dusil, a to dost pekelne, ze jsem na sebe chtel volat zachranku, tzn klasicky priznak covidu a samozrejme ockovat se nechci

pravidla dodrzuju tak max napul, jedine, co me ubiji, jsou restrikce

0 0
možnosti

J90a71n 65Z47e31m69a68n

31. 10. 2021 17:21

Já zřejmě prodělal covid v lednu 2020, nakazil jsem se zřejmě již v prosinci od Číňana, který u mě byl o vánocích na návštěvě a jak u něj tak u mě jsme měli oba pak pozitivní protilátky, když byly ty testy už k dispozici. Příznaky se u mě silně projevily už 27. prosince 2019 a pak jsem měl po dobu asi tří týdnů ony zcela typické příznaky tj. velmi suchý kašel, silnou rýmu, dočasnou ztrátu chuti, podivné vyrážky na rukou i nohou a bolestivé slzení očí. O tom, že je v Číně nějaká epidemie jsem se dozvěděl už v průběhu té nemoci na začátku ledna 2020 a to ze stránek falunkungu, které dlouhodobě sleduju, takže jsem se pro jistotu po celou tu dobu nemoci sám izoloval doma a když už mi bylo trochu lépe tak jsem hned začal vést onu statistiku případů ve světě a pokoušel se bezvýsledně varovat vládu. Ani když už příznaky víceméně vymizely jsem se ale moc dobře necítil ještě dlouho a vybaven krabicí respirátorů jsem se v polovině února vydal na Kanáry (kde byl už zaznamenán první případ ve Španělsku) se zotavit. Už při příjezdu jsem si okamžitě všiml, že v asijských krámech už tam měli ony plexisklové štíty a všichni tam chodili v rouškách nebo v respirátorech, zatímco místní se nám smáli a v plném proudu tam probíhaly přípravy na karneval, největší mimo Rio. Ten pak celý proběhl, tisíce a tisíce lidí pařících týden v ulicích všech tamních měst, někteří tématicky převlečeni prý za viry, přestože v Itálii tehdy už byl zákaz vycházení. V té době ale již probíhala tehdy tajná akce vlády pokoušející se obrovským leteckým mostem již od 3.3.2021 dostat všechny turisty (statisíce) z ostrovů a těm, co tam byli v turistickém ubytování byla doručena výpověď z ubytování a příkaz opustit do 12.3. ostrovy, což pak bylo s vyhlášením lockdownu 14.3. ještě prodlouženo do 20.3. Já ale nic takového nedostal, protože jsem v té době stanoval na pláži. Byl mi nicméně s vyhlášením lockdownu doručen na telefon ten dekret vlády. Pokud vás zajímá ještě možná zajímavější zbytek, můžu to sem dopsat.

0 0
možnosti

Všichni se zajímají o to, kdy nemoc Covid-19 vymizí a stane se běžnou rýmou. A přitom již současné poznání stačí ke správné odpovědi. Jestliže se ukazuje, že smysluplná imunita vzniká až po prodělání choroby, tak je to jasné. Očkování se prokázalo jako nedostatečné k likvidaci viru a naopak i očkovaní nakonec onemocní. Ale výhoda jeho je, že opravdu pomáhá k lehčímu či bezpříznakovému průběhu onemocnění a k následnému vzniku přirozené imunity. Proto je nesmyslný boj mezi příznivci a odpůrci očkování. Ti i oni se nakonec s virem stejně setkají. A každý je zodpovědný za svá rozhodnutí. Neočkovaní riskují těžší průběh, očkovaní riskují následky očkování, které se mohou dostavit až po letech. Jednoznačně ale očkování pomáhá v rizikových skupinách, které jsou známé. Můžeme se jen modlit, aby do té doby nevznikla nějaká nová varianta, na kterou by i přirozená imunita byla krátká. Pak bychom se totiž dostali opět na začátek...

2 1
možnosti

souhlasim, ale ten hon na neockovane je proste nesmyslny

kladivo na carodejnice

3 1
možnosti

I57v93a92n 42P90o49u64l

31. 10. 2021 8:18

Co udelat povinne ockovani pro lidi 65+? Volby uz byly, tak je mozne udelat racionalni postup. Zavirat skoly a ockovat deti, aby nenakazili zatvrzele odpirace 65+ je nesmysl.

1 5
možnosti

Omlouvám se, mělo být mínus.

O tom, kdo by měl být očkován a kdo ne, o tom může rozhodovat pouze osobní lékař, který zná zdravotní stav pacienta a může porovnat rizika a profity jak očkování tak neočkování. Sedmdesátiletý sportovec štíhlé postavy bez jakýchkoli nemocí na tom může být mnohem lépe než obtloustlý třicátník trpící cukrovkou. A řada starších již nemoc prodělala a ty nutit k očkování by mohlo být fatální....

5 0
možnosti

Pokud by se protilátky uznávaly, bylo by to lidem k ničemu, protože by museli zůstat sedět v Česku. A jak protilátky zjišťovat? V krvi zůstávají jen pár měsíců. Pak se musí zkoumat buněčná imunita. To jde, ale je to drahé a dlouho to trvá.

0 0
možnosti

zadna vlada na svete neprizna to, ze promorenost je/byla nejucinnejsi lek

3 1
možnosti

Ono to vůbec s RNA vakcínami do budoucna nemusí být tak jednoduché. Zajímal by mne názor odborníků na následující příspěvek:

http://sp.rmbl.ws/s8/2/3/K/1/g/3K1gc.caa.mp4?fbclid=IwAR1YLkYm9W6BOV7rix3S2VFKUoCQXqOet94B9On9sYqqJ8RuI8Qw3J2fb7w

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS