Jan Zeman

Jo Lenin aneb lid se baví

7. 03. 2013 17:50:00
z diskuse ("Klaus nadělal více škody než užitku, kritizuje prezidenta europoslanec"):
zdroj: climategate.nl
zdroj: climategate.nl

-No Leinenovi teda určitě nepomoh.

--Jakej Leinen? Neznám. Nemá tam být Lenin?

---to si pleteteš. jak asi tak Lenin mohl kritizovat Klause, toho poslali do ruska a umřel.

----to víme že Klaus byl v rusku ale toho Leinena teda poslali kam?

-----nahlášený příspěvek: do brusele ty debile

------Já jsem spíš zvědavej, co řekne ten debil Šláfnberk

-------ojrópsky chrás mírofá sfás kté tomof muj

--------To bysme ho přeceňovali. pokud se ještě probere, tak nanejvejš vytleskne, zahuhlá ať šije káeš..chrč a chrápe dál

---------nepletete si ho náhodou s Ransdorfem? Ten taky spí, když kecá blbosti někdo jinej a je taky v europarlamentu.

----------eurobolševik jako eurobolševik, mě je to jedno, hlavně když si usírá někde jinde než tam kde ho za to platíme.

-----------pardon překlep. Ale když už jsme u toho, zajímalo by mě, kolik těhle posranců už neudrželo stolici a jak se říká zesralo v těch škamnech šénbrůn.

------------to byste se divil, přinejmenším verbálně tam ten průjem mají imrvére, a své dobře placené stolice se drží zuby nehty - dyk to ostatně vidíte.

-----Klaus snad neumřel ne?

------Lenin umřel.

-------Leinen, né Lenin

--------Jo Lenine :).

------Klaus neumřel, vlajku jim nevěší, hymnu nezpívá, tak nevim proč by někdo v tý Evropě měl uslzovat. To spíš teda za toho Leinena jak je blbej, nebo teda spíš za sebe jak každej měsíc za tyhle kváky bere jejich 400 tisíc a jánevímkolik miliónů prošustruje.

-------kdyby milionů...Tam uslzujou spíš za toho Lenina a ten v takovejch směšnejch řádech nepočítal. Z Klause tam spíš brečej vzteky, protože se stále více ukazuje že má pravdu a jim se nedaří dostat se mu na kobylku.

--------jj to je teda zase trapnost s tou velezradou. to by jeden brečel smíchy kdyby se za ně v tom senátu tak nestyděl.

---------nahlášený příspěvek: To chce klid. Až na ústavním soudě udělají povinné opičky a zaříznou jim to, budou za idioty

----------nahlášený příspěvek: a na tyhle všechny idioty a jejich opičky mám jako platit daně jo? @#$%!

-----------Já bych jim je klidně platil. Za to ať proboha už nic nedělají a neříkají.

------------nevyjde defenestrace levněji?

-------------Vyjde, ale hned jak provokatéři odkloní masy jinam jako kocourci melouny, kooptujou tam ještě větší zoufalce a přijde to ještě podstatně dráž, protože blbost je drahá a náklady na ní stoupají exponenciálně kvůli množstevní přirážce. Neznáte snad nejnovější trendy politické ekonomie?

--------------šikovně se nakvartýrovali do historickejch budov a každýmu je to líto podpálit

---------------myslíte jako v třiatřicátým?

-""Evropa vítá na Pražském hradě Miloše Zemana. Konečně může být otevřena nová kapitola lepšího porozumění a lepších vztahů mezi Českou republikou a Evropskou unii," uvedl ve své tiskové zprávě europoslanec." Tojo. Dokonce jim vyvěsí i tu vlajku.

--jj. Zeman to je taky kapitola sama pro sebe. To ještě nakonec uvidí v tý evropě co za pandóřinou kapitolu si to otevřeli. Bude se jim drze smát do ksichtu jako nám a oni ten úsměv budou při svý pověstný inteligenci považovat za ty lepší vztahy. Teda aspoň ten Leinen z toho co říká vypadá že takhle blbej je.

---smějící se bestie Zeman. Tenhleten starej pes jim teprve ukáže kousky až jim ztuhne ten jejich. Takovou lidovou euroveselici ještě neviděli...

----jako známý optimista se obávám, že uvidíme spíš tu tryznu za euro. To bude pak teprve slavná párty.

-----bych tak eurooptimistickej nebyl - aby to dřív nebylo spíš staný právo...

Autor: Jan Zeman | karma: 13.99 | přečteno: 778 ×
Poslední články autora