Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

22. 1. 2010 21:57
Zednářská manipulace

masoni pustili jen dávno profláklé informace a sofistikovaně přibalili do své stoky zeitgeistu katolíky, kteří s nimi nejenže nemají co dělat, ale jsou jejich největšími protivníky.R^R^R^

0 0
možnosti
L

Luisa

22. 1. 2010 22:29
Re: Zednářská manipulace

No né, Sempře, koukám, že plníš (některý ;-)) sliby..., třeba, že se sem budeš vracet!  Ty máš ale paměť!  ;-);-D

0 0
možnosti
MM

palmic

26. 10. 2009 1:20
Ono to ale neni o tom jestli ....

Jsou tzv. fakta v dokumentu pravdiva nebo ne. Mam na mysli financni atentaty apod. pointa je v prehodnoceni zebricku hodnot. Ten film jde samozrejme dal, ja nebudu resit jake technologie jsou dneska k dispozici atd. je pravdepodobny, ze vlada si nejnovejsi poznatky necha nejakou dobu pro sebe.

Ale to neni dulezity. Podstatna je podle me hlavne zakladni informace o aktualnim systemu a jeho tzv. generovani nedostatku.

0 0
možnosti
HK

Johnny_Cmoud

16. 9. 2009 17:12
Dlouhý a náročný text... stojí to za to?

Nemohl jsem text vložit, tak házím odkaz, když už jsem si dal tu snahu :-)

http://johnnycmoud.blbne.cz/organizacni/092009/

0 0
možnosti
M

mirap3

20. 6. 2009 17:32
Konzumní lidstvo

Lidi jsou dnes tak konzumní, že vůbec nic nevědí o tom jak to dnes ve světě funguje.

Osobně si myslím, že Zeitgeist Addendum je o tom jak to ve skutečnosti bylo, je a mohlo by být pokud by lidé společně chtěli něčeho dosáhnout.

Dnes je to jen o pěnězích a skutečnou podstatu pěněz chápe jen hrstka z nás.

Zde je odkaz jak funguje peněžní systém.

http://www.tvina.sk/index.php?program=36&video=721!!

0 0
možnosti
1

1Nightmare8

10. 6. 2009 8:15
???

Rekl bych, ze v tomto clanku citim "spetku" xenofobie. ;-(?

0 0
možnosti
A

ArthurC

18. 4. 2009 18:15
Určitě karma, ale...

Jinak jako technik si nedovedu představit Frescovu utopii. A zrušení peněz? Stačí si v jakékoliv knize o ekonomii přečíst co jsou to vlastně peníze a člověk přestane plácat nesmysly o zrušení peněz. Pokud by nechtěl nastolit otroctví :o)

Nutno dodat, že tento film celkově na mě ohromně zapůsobil. A hodně změnil můj pohled na svět, za což tvůrcům děkuji. Ale Frescovu utopii?? Pro mě osobně je vysněná utopie, kdyby banky přestaly provádět úvěrovou expanzi (peníze by přestali vznikat ze vzduchu), zrušili se centrální banky, a stát by přestal lidi okrádat. Ale to chci asi moc.

0 0
možnosti
A

ArthurC

18. 4. 2009 18:14
Určitě karma, ale...

S většinou tohoto článku souhlasím. Ale měl bych k němu i pár výtek. Např. k náboženství, myslím, že ta část Zeitgeistu se velmi povedla a vůbec mi nepřipadala jako propaganda.

0 0
možnosti
A

ArthurC

18. 4. 2009 18:15
Určitě karma, ale...

A mám pocit, že si autor článku tak trochu také odporuje, když kritizuje Fresca s jeho názory o antisociálním chování. Fresco má pravdu v tom, že má vliv na chování okolí. Ona je to totiž pravda. Z části lidské chování ovlivňuje okolí. Lidé popírající tuto tezi věří v eugeniku. Cílem eugenických snah mělo být vylepšení lidstva rozmnožováním vybraných jedinců s vhodnými vlastnostmi a naopak potlačením reprodukce jedinců „nevhodných“. Těmito názory se řídil také Hitler (a mnoho dalších :o( ), jak to dopadlo víme. S tím se podle mě autor článku nestotožňuje.

0 0
možnosti
P

pnez

19. 3. 2009 0:17
POSLÁNÍ ZEITGEISTU

Neziskový dokumentární film ZEITGEIST ADDENDUM byl vytvořen se záměrem navést lidi, aby na náš současný svět začali nahlížet více kritickým pohledem. Aby se zamysleli nad skutečným významem některých věcí, které jsou dnes širokou veřejností bohužel považovány za neotřesitlnou pravdu. Osobně mi shlédnutí tohoto velkolepého díla otevřelo více oči.8-o

Patr Nezval, Praha 2009

0 0
možnosti
P

pnez

18. 3. 2009 22:32
NESOUHLASÍM TAKÉ !

Po přečtení těžko pochopitelné a zbytečně složité kritiky Rv  filmu ZEITGEIST Addendum musím konstatovat, že dle mého názoru je dobře, že tak kvalitní R^ film vůbec vznikl.

Považuji se za naprosto normálního člověka, žádného fanatika, či hlupáka a s čistým svědomím prohlašuji, že mne Zeitgeist pomohl probrat se ze šedých dnů a hlavně se zamyslet nad těmi bludy kolem sebe :-) . Děkuji Peterovi Josephovi za velkolepé dílo.

Petr Nezval, Praha

0 0
možnosti
K

killer231546

8. 12. 2008 17:13
Nesouhlas

Tak tohle me docela prekvapilo. Nerikam ze cely ten dokument je pravdivy ale nutilo me to alespon se zamyslet na d tim co nam rikaji media. Autorovi clanku : Vy si opravdu myslite ze WTC byla polozena letadly? Kdyz Jsou vsude nezvratne dukazy o tom ze v budovach byly naloze a spousta odborniku se shodlo na tom ze to byla rizena demolice ! Ze kerosin nedokaze roztavit nekolik set kilo nebo i tuny zeleza? Je traba zacit alespon u teto otazky a pak zacnete mozna premyslet dal nebo si pustte dokument  9.11. a mozna se budete divit....Ted jsou ty dlouhy zimni vecery tak snad bude chvilka casu ne??  Jinak jak uz tady nekdo napsal....Nemel jsem ten debilni clanek ani chut docist :-©

0 0
možnosti
S

spaniel

12. 12. 2008 2:20
Re: Nesouhlas

Ale to je chyba, měls ten článek dočíst...páč je o tobě a vyjadřuje naději, že snad i lidi jako ty budou schopni prohlédnout demagogi...ale zjevně Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.