Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UB

Chytracisko

17. 3. 2011 22:39
hodnoty u plotu nikoho nezajímají

zajímavější jsou hodnoty co lítají nahoru "komínem"

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

18. 3. 2011 0:00
Re: hodnoty u plotu nikoho nezajímají

hodnoty u plotu jsou naopak důležité, protože ukazují relatvní zamoření na zemi, co je ve vzduchu není tak důležité alespoň dokud fouká vítr na moře.

0 0
možnosti
P

philipe

17. 3. 2011 21:53
Vážený autore, ...pokačování

úvahy naivní. Postupné vystoupení z atomové energie odsouhlasila vláda kancléře Gerhard Schröder už v prvních letech 21. století. Následující velká koalice pod vedením Fr. Merkel nejprve s antiatomovým programem souhlasila ale po té, co se dostala CDU/CSU a FDP před 2 roky k moci tento program pod vlivem lobyistů jaderné enrgie podkopala a nakonec zrušila. Tak zv.: "Austieg aus dem Austieg". Teprve před 3 dny z čistě politických důvodů (bojí se, že CDU/CSU prohraje volby v Baden/Württemberg-u) prosazuje důkladné kontroly všech atom. elektráren a dočasné odpojení těch 7 resp.5 nejstaších a nejrisokovějších. Co bude pak rozhodnou volby. Připadá mi opraqvdu směšné, když se Češi, kteří mají jedinou Atom.elektrárnu jakž-takž odpovídající současným bezpečnostním požadavkům EU vyjadřují k problémům jaderné energie. Nejde jen o provoz ale také o to, co s atomovým odpadem. Ten je totiž nebezpečný i za tisíc let a na celém světě neexistuje jediné místo, kde se dá radioaktivní odpad skladovat.

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

17. 3. 2011 22:29
Re: Vážený autore, ...pokačování

Gerhard Schroeder teď taky za to sedí v Gazpromu a bere pěkný platy... Jinak Dukovany mají jeden z nejvyšších bezpečnostních recordů v EU a jednu z nejlevnějších elektřin z jádra na světě.

Nic jako jaderný odpad neexistuje, vše se dá spálit v atomkách 4. generace - kdyby je ten váš "pokrokový západ" neblokoval za pomoci ekoteroristů jako Chaim Nissim a na objednávku fosilních baronů a jediné funkční neměli pouze v Rusku a Japonsku. Pálit se to dá také v systému Candy, nebo přepracováním odpadu na MOX -ale zdaleka ne tak efektivně.

0 0
možnosti
P

philipe

17. 3. 2011 21:16
Vážený autore, ...

Češi se vyznačují tím, že žvaní o věcech, o kterých nemají to nejmenší ponětí. Vy nedělátu žádnou vyjímku. Souhlasím s Vámi v tom, že Frau Merkel musí zmizet z politické scény Německa a tím i Evropy. Ne však kvůli tomu, že zastavila přechodně provoz původně 7, teď už jen 5-ti nejstarších a nejnebezpečnějších AKWs (Atom-Kraft Werk) ale protože už napáchala dost zla. Je to proradná, nevěryhodná osoba, tak jako převážná většina DDR-Němců. Každý druhý z nich byl činný pro Stasi anebo jinak denunciantsky způsobilý. Dnes již není pro normálního smrtelníka možné zjistit, zda byla Frau Merkel členkou SED ale určtě se aktivně podílela na akcích FDJ. Přístup k aktům Stasi memám a nepěstuji kontakty k BND (Bundes-Nachrichten- Dienst). Jaksi instiktivně východním Němcům něvěřím a určitě nejsem sám, jsou nás tu miliony, kteří se DDR Němcům pokud možno vyhýbají. Stáli nás už miliarčdy Euro a stále natahují ručičky a vyžadují podpory. Vaše starosti o energetické zdrtoje Německa jsou zbytečné a Vaše

0 0
možnosti
SP

slušný pravičák

17. 3. 2011 21:24
Re: Vážený autore, ...

O Němce se otíráš a sám máš svazáky a komunistu ve vládě!! nebylo by lépe si zamést před vlastním prahem?

0 0
možnosti
RM

Radeczek1

17. 3. 2011 21:00
Ta tabulka je divná.

Podle tabulky byly elektrárny připojeny k síti dříve, než se vůbec začalo s výstavbou. Nebo to blbě čtu?

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

17. 3. 2011 21:03
Re: Ta tabulka je divná.

udělal jsem blbě řazení v Ooo, už jsem to opravil

0 0
možnosti
SP

slušný pravičák

17. 3. 2011 20:16
Jako titulovanej

vzdělanec a pracant;-D jsi dnes hrábl do vlastního h-nízdaRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.