Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GI

Gwendolyn I.

29. 4. 2011 21:17
Vase starosti na mou hlavu

Ale ne, pardon, nekdo na You Tube umistnil video, ktere podporuje vasi konspiracni teorii. Jak nudne a nedomrlne, jako autor.

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

29. 4. 2011 21:57
Re: Vase starosti na mou hlavu

Jak nudný a stereotypně nedomrlý příspěvek.

0 0
možnosti
FB

paltt

29. 4. 2011 21:08
Prusvih

Tak tohle je pekne prosim prusvih. Tomu, ze se Barack Hussein Obama narodil v Honolulu, jsem neveril po shlednuti ruznuch dokumentu a videii. Jenze takhle matemeticky a fakticky to nikdo nedokazoval. Je to holt fakt, pouzil falzifikat U.S.  rodneho listu.

Jenze kdo lze jednou, je u toho chycen, usvecen ze lzi a podvodu. A ten kdo nepripusti, ze lhal. Tak bude lhat vzdy a ve vsem. Potom mu uz vubec nemusm verit, ze neni muslim. Je to muslim, a ridi vedomne U.S. do velkeho marastu.

Joj muslimove pry zachrani nasi planetu. Jedine oni jsou ti povolani bohem a prorokem Mohamedem.

Je mi z toho zle, jdu si dat panaka. ;-O

PS: velmi dobre poddano pane.

0 0
možnosti
G

geo.novotny

29. 4. 2011 21:06
Nula od nuly pojde

Jak vysvětlíte, že ve všech doposud zachovalých originálech havajských novin (knihovny, archívy, soukromé vlastnictví, atd.) ze dne po narození Obamy - je oznámení jeho rodičů o narození? To už tenkrát existovalo spiknutí, že bude prezidentem USA? Protože matematická možnost pravděpodobnost ve zfalšování těchto dochovalých výtisků je absolutně nulová - je Vaše spiklenecká teorie též.

8-o G.N.

0 0
možnosti
F

FiS95

29. 4. 2011 20:53
Nezajímá mě papír,

zajímá mně že Obama je jeden z nejhorších prezidentů USA, co kdy měli. A že vede USA do záhuby. ZA chvíli z něj udělá Sovětský svaz!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.