Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Očkování nefunguje, vždyť na covid minulý týden zemřelo víc očkovaných. Jenže je to přesně naopak – VTM.cz (zive.cz) Pro pochopení statistických čísel. Abyste příště nebyl za hlupáka. K tomu vám studium psychologie nepomůže.

1 6
možnosti

K95a50m35i89l 14Š84a59n94c98a

31. 10. 2021 5:44

Zkuste si ten blog přečíst několikrát a pomalu, třeba pak zjistíte, že autor nic takového netvrdí.

6 0
možnosti
Foto

Očkovaných je ve společnosti více, přesto na Covid umírají méně. Důkaz, že očkování funguje;-)

1 3
možnosti
JS

Četl jste článek pozorně? V něm byla přece funkčnost očkování pro ty, kteří covid neprodělali a jsou v rizikové skupině, potvrzena. Smysl blogu je prokázání, že imunita po prodělání nemoci je mnohem lepší...

3 0
možnosti

Je to zbytecne. Tahle zalezitost uz je o emocich, takze lidi cisla nezajimaji. Respektive, zajimaji pouze v pripade, ze potvrzuji jejich videni sveta. O tom by mohl treba vypravet blog pana Flegra ...

Jinak, to co pisete je logicke a je hezke videt to podporene i ciselne

7 0
možnosti
FV

No, tak hlavně, že to vyšlo, jak jsme chtěli, že ... Rv

0 5
možnosti
MB

Díky za pěknou analýzu jinak suchých a pro laika blbě stravitelných čísel ze státní autority.

5 0
možnosti
DK

už jsem se lekl, že ty minusky dává p.Zemanovi nějaký odborník ....

3 1
možnosti
Foto

J22a87n 78C75i76b43u94l67k93a

30. 10. 2021 18:43

Přijde nová vláda a ta jistě vymyslí, jak se lišit od té předchozí.

1 0
možnosti
JZ

J84a47n 59Z98e75m24a30n

1. 11. 2021 23:16

Bohuže po tom, co předvádí onen nový adept na jánevímužkolikátého ministra zdravotnictví, není už jisté, zda naopak nebude recyklovat zhůvěřilé nápady té staré... např. ten nesmysl s vyhrazenými hodinami pro důchodce v krámech...

0 0
možnosti
Foto

Zásadní problém je to jak standardizovat měření těch protilátek. Současně testy prostě nejsou průkazné c tom jakou má dotyčný imunitu a zda opravdu Covid prodělal. Tedy se nedají automaticky přiřadit k té skupině po prodělali Covid.

Druhou věcí je to, že dle studie+ zkušenost s ostatními koronaviru se předpokládá že po cca 12 měsících klesá imunita po prodělané nemocí s pokles pod bezpečnou hladinu se předpokládá po cca16 měsících. Pokud jen merite protilátky a nevíte kdy Covid proběhl může to být problém.

Proto protilátky téměř nikde neuznávají.

Osobně ale považuji za chybu, že dosud nebyl ty standardy pro jejich uznání.

Může to být prostě i ekonomická otázka, protože to testování protilátek je výrazně dražší než očkování a je s krajně nejasným výsledkem.

1 1
možnosti
PJ

Tak nevím, myslím, že když mám lékařsky potvrzeno, že jsem Covid prodělal , tak je celkem jedno, jakou hladinu protilátek mám a víceméně i tehdy,když to lékařsky potvrzeno nemám. Pokud máte protilátky a je celkem jedno v jaké hodnotě, prostě jste se s Covidem potkal a možná si toho ani nevšiml. Kdybych Covid neprodělal, nechal bych se naočkovat. Protože jsem ho měl, nevidím jediný důvod , proč riskovat očkování.

12 3
možnosti
MS

Hrůza poznání je v tom, že téměř nikdy neodpovídá tomu, co bychom si přáli.

Moc Vám děkuju za tenhle článek. Sice někdo nepochopí, že se nesnažíte lidi tupě odradit od očkování, ani že očkování neméně tupě nepropagujete, ale snažíte se ho dostat tam, kde má být.

Což je ovšem ohromný politický prohřešek. Z očkování se totiž stala modla, kterou je a) buď nutno bezvýhradně uctívat a všechny, kdo ji neuctívají, urážet, nebo b) hanět a zesměšňovat, a všechny, kdož tak nečiní, urážet z druhé strany.

Hon na neočkované je nejen lidsky nepřijatelný, ale taky přinejmenším pochybně účinný.

Současní drtiči neočkovaných se už ani nesnaží vysvětlit, proč se mají všichni nechat očkovat, protože poznatky ukazují, že se funkčnost očkování posunula od kolektivní ochrany k individuální. A to je argument řádově slabší - jestliže očkováním chráním sebe, mám (aspoň zatím) právo se nechránit. Tak i kuřák má právo si ničit zdraví, obézní má totéž právo, nikdo ho nezpochybňuje. Jenže modlou je jen to očkování.

Ještě jednou děkuju.

19 1
možnosti
JZ

J76a75n 27Z70e86m11a61n

30. 10. 2021 16:45

Ano, začíná to už intimně připomínat (sebe)vražedný kult.

Na jedné straně odpůrci očkování vymýšlejí, kde co, jen aby od něj odradili a jen v části případů je to legitimní, na druhé straně oni zastánci vypadají už na ztrátu soudnosti a kritického myšlení až do extrému těch, kteří stále vydávají očkovaným potvrzení "bezinfekčnosti", ačkoliv je už dávno jasné, že to očkování před tou nákazou moc nechrání (a tím odpadá i onen argument "ochrany společnosti"j) a jak vidíme např. na onom posledním grafu v článku, specielně ne tu nejrizikovější skupinu nad 65 let (kvůli které se ta opatření vč. plošného očkování prý zaváděla) -a tím jim vlastně dávají falešný pocit bezpečí, který evidentě není specielně u těch, co covid ještě neprodělali, na místě a nejméně už 260 lidí za to u nás už zaplatilo i životem -a podle všeho 100% z nich se s tou infekcí předtím nesetkalo, pak dostali vakcínu, mysleli, že je ochrání, jinak by na ní nešli a skončili přesto v márnici. Nebo do extrému těch, co chtějí 100% povinnou proočkovanost (to by si moc nepomohli, ančto pak by to zjišťování protilátek před očkováním bylo podle zákona vždy povinné a většina adeptů na očkování by jim tak odpadla a miliardový kšeft brzy skončil), ačkoliv je dávno známé, že rizika té nákazy jsou u většiny populace nižší, než u sezonních viróz (-viz např. má prezentace pro bývalého prezidenta zde: http://000.sweb.cz/Priloha%205e%20v0-OK.pdf -u těch mladších 45 let ho v tom grafu ani nevidíme a musíme si ho tam zvětšit http://000.sweb.cz/Priloha%205f%20v0-OK.pdf -a to je prosím CFR nikoliv IFR smrtnost, takže riziko bude reálně ještě podstatně nižší) a naopak ze záznamů o hlášených nežádoucích účincích vidíme, že mají včetně těch vážných a fatálních naprosto bezprecedentně vysokou incidenci v porovnání nejen s těmi úspěšnými ale i těmi neúspěšnými vakcínami v minulosti, takže je naprosto na místě opatrnost -na jedné straně už neočkovaným pomalu zakazují i vycházet ven, na druhé je rizika těch vakcín vůbec nezajímají.

7 0
možnosti
PG

P74e23t55e57r 14G21r77e97s

30. 10. 2021 14:36

krasna demagogia.

najskor zacituje odborny clanok ktory v zavere jasne konstatuje presny opak toho co autor argumentuje, ale vyberie si z neho len jednu vetu z kontextu: t.j. hoci celkove vedlajsie ucinky studovanych vakcin boli mensie nez uvadzane vyrobcom, prezentujeme len to ze horsie vedlajsie ucinky boli u ludi s protilatkami (co sa da ocakavat).

potom sa zahrame s cislami tak aby sme co najviac zahmlili jesnoduchy fakt ze v 40% neockovanej populacie je 80% hospiraluzacii a 60% umrti...

2 16
možnosti
JZ

J79a29n 65Z94e59m33a42n

30. 10. 2021 14:48

Nic takového nezamlžuji, naopak z dat docházím k jednoznačnému závěru, že vakcíny u lidí, kteří covid ještě neprodělali, prokazatelně fungují, jen ne zdaleka tak jako ona přirozeně získaná imunita u těch, co ho už prodělali - což z dostupných dat vysloveně ční - a je i jasné, že ty očkované, kteří ještě covid neprodělali, ony lži o údajné 95% účinnosti těch vakcín nejen ohrozilo ale 260 jich už v ČR v důsledku této naprosto nezodpovědné politiky i zemřelo. Zatímco mezi neočkovanými promořenými žádný případ úmrtí zatím ani za jeden a půl roku trvání té epidemi zaznamenán u nás nebyl a i ve světě je to velice vzácné.

7 1
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.